Vers vlees, charcuterie, salades, kaas en belegde broodjes in Temse

03 771 13 94

Delicatessen Ann & Bart maakt van eten genieten!

Een botermals stukje vers vlees bakken of juist geen zin om te koken vanavond? Een feest of BBQ met culinaire verwennerijen? Lekkere charcuterie voor op het brood? Alle redenen zijn goed om u te komen verlekkeren op ons uitgebreide aanbod, warm (of koud) aanbevolen door onze klanten.

Vers vlees

Waarom zou u vlees eten als het niet sappig, supervers en smaakvol is? Bij Delicatessen Ann & Bart in Temse kunt u terecht voor een mooi stuk puur vlees, van dieren die met de grootste zorg gevoed en gekweekt werden. Ons vers vlees wordt dan ook stuk voor stuk streng geselecteerd voor u het in onze bedientoog vindt. 

03 771 13 94

Ons vers vlees

  • 100% zuiver en hormonenvrij rundsvlees van wit-blauw vee-ras

  • Belgisch kalfsvlees

  • Varkensvlees van slagersvarken

  • Lamsvlees

  • Kip en kalkoenvlees

  • Wild en gevogelte

  • Paardenvlees

Traiteur

Geen tijd of zin om te koken? Er is veel meer lekkers te kiezen bij de traiteur van Delicatessen Ann & Bart dan dat er dagen in de week zijn! Proeft u van onze klassiekers zoals huisbereid stoofvlees, vol-au-vent of balletjes in tomatensaus of geniet u van onze dagschotels of panklare gerechten? Afwisseling troef om elke honger te stillen.

03 771 13 94

Salades

Ook onze huisbereide salades zijn om vingers en duimen af te likken. Keer op keer verrassen wij onze klanten met een uitgebreid assortiment aan vertrouwde favorieten met artisanale salades, maar ook wisselende seizoens- en themasalades. Tijdens de zomermaanden kunt u ook enkele pasta- en groentesalades uitproberen die fantastisch samengaan met ons vlees voor de barbecue. 

03 771 13 94

Charcuterie

Wat gaat er beter op het brood dan het niet te versmaden assortiment aan verse charcuterie van Delicatessen Ann & Bart, met specialiteiten van eigen bodem en buiten de landsgrenzen, van salami’s tot patés.

03 771 13 94

Kaas

Vers vlees is ons paradepaardje, maar Delicatessen Ann & Bart pakt ook uit met de lekkerste kazen uit binnen- en buitenland. Proef, ruik en geniet! Heerlijke kazen op uw feest? Wij zorgen voor een royaal gevulde kaasschotel, vergezeld van noten en vruchten en tot in de puntjes verzorgd. 

03 771 13 94

Broodjes

Geen charcuterie of kaas zonder krokant gebakken brood. U vindt bij Delicatessen Ann & Bart dan ook lekkere verse broodjes.

03 771 13 94

De kortste weg naar vers vlees, brood en beleg

U hoeft niet ver te gaan voor een vers assortiment aan vleesspecialiteiten, bereidingen, charcuterie, kaas en broodjes. Het is er in overvloed bij Delicatessen Ann & Bart in Temse. Spring gerust eens binnen, wij ontvangen u met de glimlach! 

Openingsuren

Maandag Gesloten

Dinsdag - Vrijdag 08:00 - 12:45 13:30 - 18:00

Zaterdag 08:00 - 13:00 13:30 - 18:00

Zondag 07:30 - 15:00

BEL OF MAIL ONS VOOR EEN BESTELLING

Contacteer ons