top of page

Vers vlees, charcuterie, salades, kaas en belegde broodjes in Temse

partypan
Anchor 1
Anchor 2

NIEUW !!!!!

GEBRUIKSAANWIJZING VAN DE PARTYPAN

  • sluit de partypan aan op netstroom

  • doe een half kopje water in de partypan, zet de partypan op stand 2

  • plaats de aluminiumschaal met de inhoud in de partypan

  • plaats de deksel van de partypan erop 20-25 min 

(verwijder het plastic deksel van de aluminium schaal !!!)

GEBRUIKSAANWIJZING OVEN

  • verwarm de oven voor op 180°

  • zet de schaal met heerlijke hapjes ca. 20-25 min in de oven

(verwijder het plastic deksel van de aluminium schaal !!!)

HAPPY PAN

De 'Happypan' is een pan gevuld met verschillende lekkernijen. Deze pannen zijn ideaal voor iedere gelegenheid zoals feestjes, vergaderingen, recepties, bedrijfsborrels of gewoon een gezellig samenzijn met familie en vrienden

AANTAL HAPJES: 50

PRIJS: 35 EURO

party pan

Delicatessen Ann & Bart maakt van eten genieten!

Een botermals stukje vers vlees bakken of juist geen zin om te koken vanavond? Een feest of BBQ met culinaire verwennerijen? Lekkere charcuterie voor op het brood? Alle redenen zijn goed om u te komen verlekkeren op ons uitgebreide aanbod, warm (of koud) aanbevolen door onze klanten.

Vers vlees

Vers vlees

Waarom zou u vlees eten als het niet sappig, supervers en smaakvol is? Bij Delicatessen Ann & Bart in Temse kunt u terecht voor een mooi stuk puur vlees, van dieren die met de grootste zorg gevoed en gekweekt werden. Ons vers vlees wordt dan ook stuk voor stuk streng geselecteerd voor u het in onze bedientoog vindt. 

Ons vers vlees

100% zuiver en hormonenvrij rundsvlees van wit-blauw vee-ras

Varkensvlees van slagersvarken

Kip en kalkoenvlees

Belgisch kalfsvlees

Lamsvlees

Wild en gevogelte

Paardenvlees

Delicatessen Ann & Bart

Traiteur

Geen tijd of zin om te koken? Er is veel meer lekkers te kiezen bij de traiteur van Delicatessen Ann & Bart dan dat er dagen in de week zijn! Proeft u van onze klassiekers zoals huisbereid stoofvlees, vol-au-vent of balletjes in tomatensaus of geniet u van onze dagschotels of panklare gerechten? Afwisseling troef om elke honger te stillen.

Artisanale salades

Salades

Ook onze huisbereide salades zijn om vingers en duimen af te likken. Keer op keer verrassen wij onze klanten met een uitgebreid assortiment aan vertrouwde favorieten met artisanale salades, maar ook wisselende seizoens- en themasalades. Tijdens de zomermaanden kunt u ook enkele pasta- en groentesalades uitproberen die fantastisch samengaan met ons vlees voor de barbecue.

Charcuterie

Charcuterie

Wat gaat er beter op het brood dan het niet te versmaden assortiment aan verse charcuterie van Delicatessen Ann & Bart, met specialiteiten van eigen bodem en buiten de landsgrenzen, van salami’s tot patés.

Kaaschotel

Kaas

Vers vlees is ons paradepaardje, maar Delicatessen Ann & Bart pakt ook uit met de lekkerste kazen uit binnen- en buitenland. Proef, ruik en geniet! Heerlijke kazen op uw feest? Wij zorgen voor een royaal gevulde kaasschotel, vergezeld van noten en vruchten en tot in de puntjes verzorgd.

Belegde broodjes

Broodjes

Geen charcuterie of kaas zonder krokant gebakken brood. U vindt bij Delicatessen Ann & Bart dan ook lekkere verse broodjes.

Bereidingen vers vlees, brood & beleg

De kortste weg naar vers vlees, brood en beleg

U hoeft niet ver te gaan voor een vers assortiment aan vleesspecialiteiten, bereidingen, charcuterie, kaas en broodjes. Het is er in overvloed bij Delicatessen Ann & Bart in Temse. Spring gerust eens binnen, wij ontvangen u met de glimlach! 

Openingsuren

Maandag

Gesloten

Dinsdag - Vrijdag

08:00 - 12:45

 13:30 - 18:00

Zaterdag

08:00 - 13:00

 13:30 - 18:00

Zondag

07:30 - 15:00

BEL OF MAIL ONS VOOR EEN BESTELLING

bottom of page